• Ontbijt, lunch en borrel
  • Moderne en gevarieerde menukaart
  • Heerlijke koffie

Wil jij lekkere broodjes eten in gezelligste huiskamer van Naaldwijk of wil jij broodjes bestellen voor tijdens de lunch of een vergadering? Bekijk dan snel eens de menukaart van Brasserie Bou in Naaldwijk, want in deze broodjeszaak kun je genieten van een heerlijke lunch. Naast lunchen, ben je hier op het juiste adres voor een goede kop koffie, een lekker ontbijtje en voor de wekelijkse vrijdagmiddag borrel.

Brasserie Bou: dé broodjeszaak voor lekkere broodjes in Naaldwijk

Ben je aan het shoppen in winkelcentrum De Tuinen in Naaldwijk en zoek je een lekkere broodjeszaak? Werk je in het centrum van Naaldwijk en wil je lunchen met verrassende broodjes? Of wil je ’s ochtends rustig wakker worden met een lekker broodje en een goede kop koffie? Wat de reden ook is: bij Brasserie Bou ben je aan het juiste adres. Je vindt hier een veelzijdige menukaart met diverse broodjes waarbij je kunt kiezen uit Italiaans brood, wit brood en meergranen brood. Daarnaast heb je een ruime keuze uit wraps, uitsmijters, soep, maaltijdsalades, panini’s en zelfs warme gerechten.

Broodjes kun je ook gewoon bestellen in Naaldwijk

Naast dat je in onze broodjeszaak in Naaldwijk kunt genieten van lekkere broodjes, kun je deze ook bestellen zodat je buiten Brasserie Bou onze lekkernijen kunt proeven. Enorm handig wanneer er een zakenlunch plaatsvindt bij jou op kantoor of als je moet overwerken. Maar ook wanneer je een feestje organiseert of geen zin hebt om te koken. Geef je bestelling telefonisch door en wij zorgen voor een correcte levering zodat jij snel kunt genieten van lekkere broodjes van dé broodjeszaak in Naaldwijk.

Ook voor een ontbijtje, koffie to go of borrel kun je terecht bij Brasserie Bou

Bij broodjeszaak Brasserie Bou in Naaldwijk kun je voor veel meer terecht dan voor enkel de lunch. Ben je vroeg uit de veren op zaterdagochtend? Kom dan eens genieten van ons kakelverse en uitgebreide ontbijtbuffet. Of wil je op het einde van de middag of begin van de avond borrelen met vrienden, familie of collega’s? Bestel dan het borrelplateau en geniet van een verfrissend drankje.

Wij verwelkomen je graag bij Brasserie Bou!

Als je echt wilt genieten van lekkere en verrassende broodjes, kom je langs bij Brasserie Bou in Naaldwijk. Wij verwelkomen je graag in de gezelligste huiskamer van de omgeving! Maak een reservering door te bellen naar 0174 640 084 of kom gewoon een keer langs. Wil je broodjes bestellen en laten bezorgen in Naaldwijk? Dan ben je ook van harte welkom om contact op te nemen.

Andere interessante pagina's
Eten in Naaldwijk | Lunchen Westland | Catering Naaldwijk

Contactformulier

honeypot

Velden met * zijn verplicht